KONFIRMATION 2019 - GAVEIDÉER

Sætter lige en god plade på

Hvilken musik hørte du,
da du var 14-15 år?

Husker du dengang du selv begyndte at udforske musikkens verden? Hvordan musikken du hørte gjorde stort indtryk på dig og lagde grundstenene til hvad du lytter til i dag. Lyttede du også til det samme album igen… igen… igen og igen og var ved at drive dine forældre til vanvid? Skulle kende hver eneste tone og læse alle teksterne i coveret?

Den perfekte konfirmationsgave:
EN GOD PLADESPILLER

Regas pladespillere har mange gange vundet bedst til prisen i aviser og online tests. Med en Rega pladespiller får du rigtig meget lyd og kvalitet for pengene. Igennem årtiers finjustering leverer Rega i dag et sandt luksusprodukt, der gengiver lyden med varme og rummelighed.

Luksusgaven:
KOMPLET SÆT HI-FI

Giv et startsæt med en Rega P1 pladespiller og et sæt aktive højtalere fra Roth. Spar penge og start vinyldrømmene for 4.995 kr.

Det kan være både dyrt og besværligt at få gang i hi-fi’en, hvis man ikke har top styr på fortærkere, RIAA, højtalere m.v. Få den fulde pakke og slip for mellemled og mange kabler. Vi har valgt et rigtig godt startsæt, som har det hele. Det eneste du skal, er at vælge om du vil have sættet i sort eller hvid.

Sæt i HVID

Sæt i SORT

VINYL VINYL VINYL
Gaver fra 159,95 kr.

Vi har fundet en række vinylplader de unge er vilde med. Nogle titler kan du måske genkende?! På vores inspirationsliste er musik fra dengang rockscenen startede i 60’erne og 70’erne og helt ny musik som hitter blandt de unge i konfirmationsalderen.

Har du brug for vejledning til vinyler i bestemte genrer, er vi altid klar til at hjælpe. Kom endelig forbi butikken. Vi bytter i 14 dage efter festen og skriver også gerne et gavekort, som gælder i 20 år.

Kom og besøg os

Simon og EmilBesøg butikken på Fiolstræde i København