Nyt flere gange om ugen

Fredag er fast udgivelsesdag for de fleste nye titler. Vi får nyt ind af døren flere gange om ugen.

Vi bestiller gerne hjem til dig

Slip for fragtpriser og afhent direkte i butikken. Vi kan skaffe næsten alt!

Gavekort

Køb et gavekort i butikken og giv musikglæden videre til en du holder af!

Mød os i Sound

Få hjælp til at få opfyldt dine cd- og vinyldrømme! Vi ved rigtig meget om andre genrer end vi selv lytter til, så spørg løs, hvis du kunne tænke dig at få anbefalet noget nyt.

simon præsentation 2

Simons viden breder sig over utroligt mange genrer, som han har erhvervet sig igennem hans mange års arbejde i Accord. Han fortrækker helst sin musik mørk og eksperimenterende. Han er den perfekte guide i elektronisk og dronet musik. 

peter præsentation

Peters første musikalske forelskelse var med 80’er og 90’er hip-hop. Derfra sprang han videre til jazz, soul og funk. Han har også en forkærlighed for psykedelisk 60’er rock. Vil du dykke dybere i disse genrer er Peter den perfekte inspirator. 

mikkel præsentation

Mikkel elsker alt fra post-punk til UK-rap. Han er især glad for musik med en rå tilgang, der skubber til rammerne. Han har fingeren på pulsen og ved hvad der rør sig i det moderne musiklandskab.

Tigers fortid som trommeslager i et punk band samt mange år som en af Københavns mest prominente DJ’s har givet ham en alsidig musiksmag, der bevæger sig fra norsk black-metal til catchy pop. Han kan snakke med på lidt af hvert og har altid en anbefaling klar!

Historien og tankerne bag Sound

Etableret i 2017

Sound åbnede med et brag af en åbningsfest den 28. april 2017. Bag Sound står holdet fra Accord, som har erfaringer med handel med musik siden 1940.

Sound kommer med en frisk vibe, som følger med nutidens bevægelser, samtidig med at hylde de største kunstnere igennem tiden. Selvom butikken er lille, rummer den alle genrer og en hel masse sub-genrer. Butikken fokuserer primært på ny vinyl og har desuden et udvalg af de nyeste udgivelser på CD, musik-DVD/Blu-ray og udvalgt god hi-fi.

Drømmen om Sound

Der er noget helt specielt ved at komme hjem med en spritny 180 g tung vinylplade. Pladeentusiaster lever for lyden, lækkerheden i formatet, kunsten på coveret, special editions og spændende kreative påfund fra kunstnerne, som tilsammen giver musikken en ekstra dimension.

I en tid der bevæger sig med hastige skridt, har det stor betydning at tage sig tid til fordybelse og finde rødderne i sig selv. Musik kan minde os om de vigtigste tidspunkter i vores liv. Musik kan løfte os i de hårde tider og gøre vores gode oplevelser endnu bedre. Musik er følelser i flydende form og lyd er bølger, der sætter luften omkring os i bevægelse.

“Kærlighed til musik ligger i rillerne på en LP” – det er med den følelse, at vi har åbnet en pladebutik i Fiolstræde 26, med navnet Sound.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dig!

De kærligste hilsner
Brian, Sofie, Simon, Lea, Uffe

Sound teamet

-> Simon (medejer/indkøber),  Emil (musikekspert),  Brian (medejer/backend), Peter (musikekspert), Sofie (medejer/PR/indret), Martin (webansvarlig)