KONFIRMATION 2018

Skal du være vinylsamler?

Vinylplader er seje! Det hele startede i 60’erne og 70’erne, hvor de store rockbands udgav deres musik på vinyl. Det var dengang bands som Beatles, Pink Floyd, Rolling Stones og Led Zeppelin spillede på de store scener. Idag bliver meget musik udgivet på vinyl og lyden er virkelig god.

Med en pladespiller og med et sæt gode højtalere, kan du drive dine forældre til vanvid, når du sætter yndlingsmusikken på og skruer op for den gode lyd!

Ønsk dig en god pladespiller!

Det er virkelig fedt at have en god pladespiller! Vil du gerne have noget ud af lyden, så er Rega et af de bedste bud. Rega’s pladespillere har mange gange vundet bedst til prisen i aviser og online tests. Med en Rega pladespiller får du stor kvalitet for pengene.

Rega P2 pladespiller rød
rega p3 pladespiller - snup den i Sound

Komplet sæt:
Pladespiller og højtalere!

Synes du det er lidt indviklet med kabler, forforstærkere, hvad er RIAA egentlig? Hvilke højtalere skal jeg bruge? Det kan være både dyrt og besværligt at få gang i hi-fi’en, så vi har valgt et rigtig godt startsæt, som har det hele. Du kan vælge en pladespiller og højtalere i sort og hvid. De aktive højtalere fra Roth kan spille musik via bluetooth, så du også kan bruge din telefon eller iPad.

Inspiration:
Fede vinylplader

Vi har masser af lækre vinylplader. Her kan du se et udvalg af plader, der er ret så seje at have i samlingen. Vi har mange, mange flere i butikken!
I Sound kan du finde stort set alle genrer: rock, hip hop, soul/funk, jazz, elektronisk, reggae, metal, world og meget mere.
Du kan også ønske dig et gavekort til alt hvad vi har i butikken. Gavekortet gælder i 20 år.

VI HAR OGSÅ

SEJE HÅNDLAVEDE MIKROFONLAMPER

TILBEHØR TIL PLADERNE

NYUDGIVELSER PÅ CD

GAVEKORT SOM GÆLDER I 20 ÅR!