KONFIRMATION 2019

Skal du være vinylsamler?

Vinylplader er seje! Det hele startede i 60’erne og 70’erne, hvor de store rockbands udgav deres musik på vinyl. Det var dengang bands som Beatles, Pink Floyd, Rolling Stones og Led Zeppelin spillede på de store scener. I dag bliver meget musik udgivet på vinyl og lyden er virkelig god.

Med en pladespiller og med et sæt gode højtalere, kan du drive dine forældre til vanvid, når du sætter yndlingsmusikken på og skruer op for den gode lyd!

Ønsk dig en god pladespiller!

En god pladespiller er der hvor det hele starter! Vil du gerne have noget ud af lyden, så er Rega et af de bedste bud. Rega’s pladespillere har mange gange vundet bedst til prisen i aviser og online tests. Med en Rega pladespiller får du stor kvalitet for pengene.

Komplet sæt:
Pladespiller og højtalere!

Synes du det er lidt indviklet med kabler, forforstærkere, hvad er RIAA egentlig? Hvilke højtalere skal jeg bruge? Det kan være både dyrt og besværligt at få gang i hi-fi’en, så vi har valgt et rigtig godt startsæt, som har det hele. Du kan vælge en pladespiller og højtalere i sort og hvid. De aktive højtalere fra Roth kan spille musik via bluetooth, så du også kan bruge din telefon eller iPad.

Sæt i HVID

Sæt i SORT

Inspiration:
Fedeste vinylplader

Vi har masser af lækre vinylplader. Her kan du se et udvalg af plader, der er ret så seje at have i samlingen. Vi har mange, mange flere i butikken!
I Sound kan du finde stort set alle genrer: rock, hip hop, soul/funk, jazz, elektronisk, reggae, metal, world og meget mere.
Du kan også ønske dig et gavekort til alt hvad vi har i butikken. Gavekortet gælder i 20 år.

Kom og besøg os

Simon og EmilBesøg butikken på Fiolstræde i København