< Tilbage til shop

Officiel 360° ICÔN David Bowie T-shirt

Ny og forbedret webshop!

Vi har samlet alle nye og brugte varer i en stor og stærk webshop på accord.dk,

hvor du naturligvis stadig kan bestille til afhentning i Sound

Oplev den her>

kr. 399,95

T-shirten enhver Bowie fan ikke kan leve uden!

I 1976 udkom Nicolas Roegs sci-fi mesterværk “The Man Who Fell to Earth” med en ung David Bowie i sin første rigtige filmrolle. Bowie spiller den menneskelignende alien Thomas Jerome Newton, der kommer til jorden for at skaffe vand til sin døende hjemplanet. Thomas får hurtigt smag for det menneskelige liv og må både kæmpe mod nye og ukendte følelser som afhængighed, begær og grådighed før han kan vende hjem.

Filmen blev i sin tid ikke regnet for nogen stor bedrift af hverken fans eller kritikere, men har med sine surrealistiske billeder og unikke historiefortælling senere opnået kultstatus.  “The Man Who Fell to Earth” dannede også grundlag for Bowies plader “Station to Station” og “Low” der ligeledes bliver set som mesterværker i dag.

Sammen med det danske tøjmærke 360° ICÔN kan vi præsentere en original licensed David Bowie t-shirt, der er blevet til i samarbejde med Bowies bagland og pladeselskab. Billedet på t-shirten er hentet fra filmens arkiver med officiel tilladelse fra folkene bag.

T-shirten er unisex (ligesom Bowie) og kommer i en lækker kvalitet af 50 % bomuld og 50 % modal, der gør den holder pasformen efter vask.

 

SKU: N/A Category: Tags: , , ,

Yderligere information

Størrelse

M, L, XL

Se også