Grundet stor opmærksomhed og efterspørgsel er albummet atter udsolgt i hele byen. Record Store Day gør at der er lidt ekstra run på pladeproduktionen lige nu. Vi har selfølgelig bestilt nye hjem!

CD’en lander i Sound d. 15. april.
Vinylen lander i Sound d. 29. april.

Skriv dig på ventelisten nedenfor og få direkte besked.


Om albummet

Kim Larsen sender os en helt særlig afskedshilsen med de sidste 12 sange han skrev inden han gik bort. Alt var klar, coverbilleder, titel, indspilninger… det eneste han ikke nåede var at udgive albummet: “Sange Fra Første Sal”. Demoerne blev altid indspillet fra hjemmet enten med hjælp fra sønnen Hjalmer eller empressarioen Jørn Ørn, inden de skulle igennem en studieprocess. Men på denne sidste plade ønskede Kim Larsen at indspille mere råt og upoleret end vanligt. Alle sange på den nye plade er indspillet i Kims eget hjem og alle numre er indspillet live uden rettelser.

Familien har været en stor del af både optagelser og nu udgivelsen. Han kone, Liselotte, har taget coverbilledet, sønnen Hjalmer spiller med på pladen og lillebror Lui har slæbt gear til optagelserne. Covertitel og flere af sangenes titler står skrevet på albummet med Kim Larsens egen håndskrift. Albummet er på mange måder hjemmelavet i ordets bedste betydning.

Du kan læse om udgivelsen med familiens egne ord i pressemeddelelsen her:
Kim Larsen “Sange Fra Første Sal”
Udgives d. 29. marts 2019.

Vinyl – 169,95 kr.
CD – 139,95 kr.

VENTELISTE!

Albummet blev udsolgt på 3 timer. Skriv dig på vores venteliste, så skriver vi til dig når den er hjemme i butikken.

Jeg vil gerne have den på
VinylCD

Der lukket for kommentarer